Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Turism- och destionationsutvecklare
Johan Svedberg
0370-33 10 22
johan.svedberg@gnosjo.se

Gnosjö turistinformation, under sommartid
0370-33 10 41
turist@gnosjo.se

Turism och sevärdheter

Med besöksmål som Store mosse, High Chaparral och Isaberg nära, hittar många hit. Här kan man vandra, cykla, möta cowboys eller uppleva tystnaden ute på mossen.

På våra 450 kvadratkilometer finns ett varierat utbud av upplevelser. Med närhet till outdooraktiviteter finns det mycket natur att upptäcka här. Bland våra åtta naturreservat och en nationalpark kan du även hitta slingrande mountainbikebanor, fina paddelturer eller varför inte besöka High Chaparral eller Isaberg Mountain Resort?

Under vintern 2022/2023 flyttar vår turistinformation in på Gnosjöandans webbplats och får ett nytt namn: Visit Gnosjö.

Följ oss på sociala medier

För inspiration och tips följ oss på @VisitGnosjo på Instagram och Facebook. Här lägger vi upp saker som händer i kommunen och vårt närområde. Vi tipsar om platser och event som du kan besöka hos oss. Vare sig du är besökare eller invånare är vi glada att du utforskar vår plats.

Mobil turistinformation under sommaren

Under sommarmånaderna har vi öppet vår mobila turistinformation. Den består av våra säsongsanställda turistinformatörer som möter besökarna ute på plats.

Turistinformationen besöker event och platser där vi vet att det rör sig mycket folk. Syftet är att ge den bästa servicen och förmedla tips och kunskap om vår lilla, men mycket fina kommun. Av turistinformationen kan du få inspiration till vad du kan uppleva i kommunen, i närområdet och i regionen.

För att se var turistinformationen står dagligen är det bäst att följa oss i sociala medier eller att ringa oss. Våra turistinformatörer arbetar under juni till augusti, men vi svarar givetvis på frågor även under övriga året.

Vy över Svänö, Store mosse

Vy över Svänö, Store mosse

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan