Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Kommunikatör
David Väcklén
0370-33 10 32
david.vacklen@gnosjo.se

Hitta på gnosjo.se

Här kan du läsa om hur du kan navigera på vår webbplats och hitta den information du behöver.

Så kan du hitta på webbplatsen

Det finns flera sätt att navigera på vår webbplats. Antingen går du via menyn på startsidan, där finns stora knappar som leder in till olika verksamhetsområden. Du kan också välja att använda vår utfällbara meny som finns högts upp till höger. Den finns på alla sidor. I den menyn kan du fälla ut sidstrukturen så att du ser alla undersidor som finns.

Om du vet vad du söker är det effektivaste sättet att söka sig fram, istället för att klicka sig fram genom en meny.

Sökfunktionen i fokus

Sökfunktionen är det snabbaste och vanligaste verktyget för att hitta på en stor webbplats. Därför har vår sökruta stort utrymme.

Artificiell intelligens

Vi använder oss av artificiell intelligens, AI, som hjälper dig att snabbt hitta sidor som är välbesökta. Du kommer att se att det finns en ruta med förslag på sidor.

Det är genom tjänsten rek.ai som vi samlar in anonym statistik för att kunna ge förslag på sidor. Den anonyma statistik vi har tillgång till är tidpunkt, besökta sidor, samt information från webbläsaren.

Kortare och enklare texter

De flesta besökare vill snabbt kunna utföra sitt ärende. Därför har vi arbetat för att ha enkla och korta texter. Tydliga sidrubriker hjälper dig att hitta på sidan.

Kontaktruta högst upp

När det finns kontaktuppgifter direkt till person eller förvaltning, hittar du dem i kontaktrutan högt upp på den sida du är inne på. Kontaktuppgifterna är till den person eller verksamhet som bäst kan svara på frågor, om det sidan handlar om.

Pågående störningar

Vid störningar som exempelvis vattenläckor eller felaktig fakturering får du information via webbplatsen. Längst ner i högra hörnet finns en ikon med en röd triangel och texten "Pågående störningar", följt av antalet störningar. Om du klickar där hittar du mer information. Om störnigen är av akut karaktär eller behöver nå ut snabbt, syns störningen som ett viktigt meddelande högst upp på sidan.

Webbplatsen ska hjälpa dig

Som kommuninvånare, besökare och företagare ska du kunna utföra ärenden, hitta kontaktuppgifter, nödvändig information och veta hur du kan få hjälp, stöd och service.

Tveka inte på att ge återkoppling till oss om det är något du saknar eller är svårt att förstå. På många av våra sidor finns ett formulär som du kan fylla i om sidan har hjälpt dig eller inte.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan