Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Upphandlingsenheten Gislaved kommun
0371-814 86
upphandlingsenheten@gislaved.se

Upphandling och inköp

Du som driver företag kan vara med och lämna anbud och bli leverantör till Gnosjö kommun.

Det pågår löpande upphandlingar av varor, tjänster och entreprenader. Vi samarbetar med Gislaveds kommun när det gäller upphandlingar och delar upphandlingsenhet.

Vi har som ambition att så många som möjligt ska kunna vara med och lämna anbud i de upphandlingar vi annonserar. Du bevakar själv vilka upphandlingar vi har på gång, genom att registrera ett konto i e-Avrop.

Tips till dig som lämnar anbud

Att lämna anbud är enklare än vad man kan tro. Här är tips på vad du kan tänka på:

Börja i tid

Vi behöver ofta säkerställa våra affärer genom krav på certifieringar, intyg och andra uppgifter som kan ta tid att samla in. Det är därför bra att du läser igenom vad som krävs i god tid innan sista anbudsdag.

Krav och villkor

Det är viktigt att du kan leva upp till angivna ”ska-krav” och att du accepterar de angivna avtalsvillkoren. Om du anser att kraven är otydliga eller motsägelsefulla, kan du hjälpa till att göra affären bättre genom att ställa en fråga till oss.

Ställ frågor och begär förtydliganden

Det är viktigt att du läser igenom och förstår alla krav och förutsättningar i hela upphandlingsdokumentet. I de fall något är oklart eller otydligt ställer du dina frågor direkt till oss i upphandlingsverktyget e-avrop. Där finns funktionen "Meddelanden, frågor och svar".

Komplett anbud

Kravet på likabehandling i lagen begränsar våra möjligheter att begära in förtydliganden och kompletteringar efter anbudstidens utgång. Det är därför viktigt att all information och all efterfrågad dokumentation finns i ert anbud när ni lämnar in det.

Avtal

Är du intresserad av något av kommunens avtal kan du kontakta upphandlingsenheten. Du hittar kontaktuppgifter i kontaktrutan högt upp på sidan.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan