Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Ekonomienheten
ekadm@gnosjo.se

Fakturor

Här hittar du information som du behöver för att fakturera oss, till exempel att fakturorna måste vara elektroniska. Du som ska betala fakturor från oss kan läsa om vad du behöver tänka på.

Betala faktura som kund

Du som får fakturor för tjänster och service från oss kan välja att få den som pappersfaktura, en elektronisk faktura och/eller betala via autogiro.

Om du är ansluten till en internetbank kan du få dina fakturor från oss som elektronisk faktura. Det är enkelt, du slipper pappersfaktura och tjänsten är kostnadsfri. Anmäl via din internetbank om du i fortsättningen vill ha e-faktura.

Det går även att få fakturan som en pdf-fil skickad till din e-post. Skicka ett mail till efaktura@gnosjo.se med personnummer eller organisationsnummer och den e-postadress du vill få fakturan till.

Med autogiro får du en faktura som vanligt men beloppet dras automatiskt på rätt dag från ditt bankkonto. Du kan alltid stoppa en betalning genom att meddela oss eller banken.

I våran E-tjänst kan du enkelt ger ditt medgivande för autogiro för fakturor från oss.

Skicka faktura som leverantör

Det är lag på att fakturor som leverantör utfärdar till en upphandlande myndighet ska vara elektroniska. Börja med att kontakta din leverantör av ekonomisystem eller faktureringstjänst och se om det redan finns stöd för att skicka e-faktura. Observera att en PDF-faktura som ni skickar via mejl inte är en elektronisk faktura.

Leverantörer som inte har möjlighet att skapa en e-faktura från sitt eget system kan kostnadsfritt, upp till 100 fakturor per år, använda vår fakturaportal. Där registrerar du fakturorna manuellt. Logga in och registrera din e-faktura på vår fakturaportal via InExchange.

För att vi ska kunna ta emot och läsa in leverantörsfakturor finns följande krav:

 • Att rätt fakturaadress är angiven.
 • Att en giltig referens uppges på fakturan.

 • Organisationsnummer: 212000-0506
 • Momsregistreringsnummer: SE212000050601
 • VAN-operatör: InExchange
 • GLN: 7362120000500
 • Fakturaadress:
  Gnosjö kommun
  Fakturaenheten
  335 80 Gnosjö
Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan