Strömmande film

Gnosjö kultur och bibliotek erbjuder filmtjänsten Cineasterna som ger dig som låntagare tillgång till ett brett utbud av kvalitetsfilm att strömma hemifrån. Du kan låna upp till åtta filmer i månaden och filmen du lånar är tillgänglig i 48 timmar. Filmerna får endast nyttjas för privat bruk och ej till publika visningar. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som låntagare.

Logotyp för Cineasterna

Hur fungerar det?

  1. Starta valfri webbläsare i din dator, surfplatta eller smarttelefon och surfa in på cineasterna.se Länk till annan webbplats..
  2. Välj vilken film du vill se.
  3. Fyll i ditt lånekortsnummer eller personnummer och din pinkod och klicka på Titta på filmen!

Filmen kan pausas och återupptas vid ett senare tillfälle förutsatt att du använder dig av samma enhet och webbläsare som när du började titta på filmen. Tjänsten är kompatibel med Apple TV och Google Chromecast, vilket låter dig trådlöst visa filmen på din tv. Observera att Google Chromecast i nuläget endast fungerar på Android-enheter med webbläsaren Google Chrome.

Användarkonto

Om du väljer att skapa ett användarkonto behöver du inte fylla i dina uppgifter vid varje lån. I ditt konto får du en överblick över dina tidigare lån och möjlighet att favoritmarkera filmer. Du kan också aktivera barnläget om du endast vill visa barnvänliga titlar. Varje film har emellertid en rekommenderad åldersgräns (7 år, 11 år eller 15 år), vilket innebär att låntagare som inte uppfyller ålderskravet inte tillåts låna vissa filmer.

Besök gärna Cineasternas webbplats för ytterligare information om tjänsten Länk till annan webbplats..

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad: