Låna på biblioteket

Du behöver ett lånekort och pinkod för att kunna låna på biblioteken i Gnosjö kommun. Lånekortet är gratis och alla har rätt att få ett lånekort.

Är du under 18 år fyller du i Ansökan låntagare under 18 årPDF och lämnar in till biblioteket för att få ditt lånekort. Är du över 18 år fyller du Ansökan låntagare över 18 årlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du hämtar sedan ditt lånekort på biblioteket mot uppvisande av legitimation. Observera att du inte får något mail när biblioteket hanterat din ansökan, utan systemet skapar ditt bibliotekskonto automatiskt när du skickat in dina uppgifter.

Som låntagare är du skyldig att känna till aktuella låneregler och följa dessa. Du ska också känna till att dina personupppgifter, när det behövs, används för fakturering och adressökning.

Tryck här för bibliotekets låneregler

Tryck här för information om avgifter

Reservationsmeddelande

Kontakta biblioteket om du vill ha reservationsmeddelande till din e-post. Meddela ditt namn, adressuppgifter och e-post.

Övertidsvarning

När lånetiden är på väg att ta slut kan du få en övertidsvarning skickad till din e-post. Kontakta biblioteket och meddela ditt namn, adressuppgifter och e-post. Övertidsvarning skickas ut några dagar innan lånetiden går ut.

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad: