Gnosjö kommun logotype
En glad man med stort skägg står framför ett rött hus med blå dörr.

Patrick Sellman är förutom "poddare" biodlare och folkbildare. Foto: Tjugofyra7

"Förberedd för kris" föreläsning med Patrick Sellman 1 februari

Senast uppdaterad 29 januari 2024

Patrick Sellman, före detta yrkesofficer, är idag folkbildare och driver podden "I väntan på katastofen". Ta chansen och träffa honom på Missionskyrkan 1 februari klockan 18.00. Arrangör är Gnosjö Scenkonst i samarbete med Riksteatern. (Observera att Hammargården fått bytas till Missionskyrkan.)

Det har nu gått drygt sex år sedan Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB skickade ut broschyren ”Om krisen eller kriget kommer” till alla hushåll i Sverige. Man kan undra hur vår krisberedskap ser ut idag sex år senare? Har vi lärt oss det vi behöver under de senaste årens kriser? Ämnet är mycket aktuellt då regeringen har aktiverat civilplikten och uppmanat civilbefolkningen att öka sin hemberedskap.

Patrick Sellman har arbetat som yrkesofficer under kalla kriget och är idag folkbildare, krisexpert och driver den populära podden "I väntan på katastrofen" om just krisberedskap. Han är även småbrukare och biodlare hemma på sin gård i Värmland.

Föreläsningen är kostnadsfri

Med tanke på hur viktigt ämnet är, har Gnosjö Scenkonst valt att inte ta någon entré. Det är en utmaning för dem som ideell förening. Har du möjlighet att swisha en hundring för att täcka omkostnaderna och återinvestera i fler nya spännande arrangemang, är de tacksamma. Frivillig Swish: 1235229679. Tänk på att du trots att entrén är kostnadsfri måste du klicka hem en biljett, så att arrangören vet hur många som kommer.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa kaffe 30 minuter före föreläsningen. Efter kan du ställa frågor till Patrick Sellman.

Plats: Missionskyrkan, observera att lokalen är bytt!

Tid: 1 februari klockan 18.00

Anmälan gör du på tickster.

En närbild på en man med stort skägg.

Patrick Sellman stannar efter föreläsningen för frågor.