Gnosjö kommun logotype
Två glada kvinnor står framför en cykel.

Siv Trygg blev den lyckliga vinnaren i "Motionera Gnosjö kommun runt". Kristine Hästmark, kommunalråd, överlämnade cykeln.

Vinnarna dragna i Motionera Gnosjö kommun runt 2023

Senast uppdaterad 09 november 2023

Siv Trygg blev den lyckliga vinnaren av årets fina förstapris en cykel. Kristine Hästmark lämnade över vinsten den 8 november på Töllstorpshallen.

Många har valt att fylla i hur mycket man motionerat och skickat in sina foldrar för att delta i dragningen av de åtta vinnarna.

Även om du inte är någon av vinnarna, så har du genom att delta vunnit i förbättrad kondition och i förlängningen säkert även bättre hälsa. “Gnosjö kommun runt” är en personlig utmaning och aktivitet för att vi alla ska må bättre och öka vårt välbefinnande. Aktiviteten är till för både för dig som brukar motionera och för dig som inte är så aktiv, men vill börja röra på dig lite mer.

De åtta vinnarna

Första priset, som är en cykel, gick till Siv Trygg från Gnosjö. Andra pris vann Lisbet Åkerlund från Gnosjö. Hon vann ett presentkort på 1 000 kronor. Anna Ebbesson från Åsenhöga vann tredje pris ett presentkort på 500 kronor. Lotta Svensson från Hillerstorp vann fjärde pris, ett presentkort på 400 kronor. Femte pris, ett presentkort på 300 kronor gick till Annica R Grek från Gnosjö. Sjätte pris lyckades Åke Sveningsson från Gnosjö kamma hem, ett presentkort på 300 kronor. Sjunde pris, ett presentkort på 200 kronor, gick till Seppo Koppelo från Hillerstorp. Åttonde pris, ett presentkort på 100 kronor gick till Inga-May Nilsson från Gnosjö.

Presentkort

Presentkorten gäller i Töllstorpshallen för bad, relax, gym och gruppträning med mera, dock gäller de inte i cafeterian. Presentkorten skickas till alla vinnare.

Tack för gott deltagande från Apoteksgruppen, Forum Välfärd och Teknik- och fritidsförvaltningen.