Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Kultur- och utbildningsförvaltningen
Läroverksgatan 17, 335 32 Gnosjö
ku@edu.gnosjo.se

Administratör förskola och fritidshem
Stina Landin
barnomsorg@edu.gnosjo.se

Administratör grundskola
Therése Johansson
0370-33 11 49
therese.johansson1@edu.gnosjo.se

Vi söker korttidsvikarie till skola, fritidshem, förskola

Vi söker korttidsvikarier till våra skolor, fritidshem och förskolor. Med kort varsel kan du vikariera för personal vid sjukdom eller annan ledighet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har lärar- eller förskollärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn. Du ska ha avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna barn- och fritidsprogrammet.

Ansökan

Kontakta kultur- och utbildningsförvaltningen för att få en blankett för ansökan om att bli korttidsvikarie. Du hittar kontaktuppgifter i kontaktrutan högt upp på den här sidan.

Ansökan skickas fysiskt till kultur- och utbildningsförvaltningen. Det går också bra att fylla i blanketten, skanna till datorn och skicka den via e-post. Bifoga gärna betygskopior till din ansökan.

Utdrag ur belastningsregister

För att kunna bli anställd i grundskole- och förskoleverksamheten, krävs att du kan visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du behöver själv begära ut utdraget via polisens webbplats, antingen via e-tjänst eller blankett.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor. Beställ därför utdraget i samband med att du ansöker om att bli korttidsvikarie. Det snabbaste sättet att få sitt utdrag är att använda e-tjänsten.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan