Starta eget, rådgivning och utveckling

Har du en affärsidé? Går du i starta-eget tankar? Boka då in ett möte med vår affärscoach för att gå igenom din idé och för att se hur vi kan hjälpa dig vidare. Väljer du att satsa på ditt företagande så erbjuder vi dig hjälp med affärsutveckling. Vi tar tillsammans fram en handlingsplan och målsättningar som ska leda till rejäl kickstart för ditt företag. Vår affärsutveckling är kostnadsfri och öppen för alla.

Utveckla verksamheten

Vi finns här för nya idéer i redan existerande företag. Det kan handla om en engångsinsats eller en längre relation. Du kan också få hjälp med att hitta kapital till din utveckling.

Science Park

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors -och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Region Jönköpings län. Du kan få hjälp med att starta eget, att utveckla en ny idé eller att söka finansiering. Du kan söka till att bli inkubatorsföretag eller helt enkelt fylla på med kunskap för att nå dina framgångar.

Hyr kontor

På Gnosjöandans Entreprenörcentrum (GEC) vars syfte bland annat är att stimulera det kunskapsintensiva nyföretagandet kan du hyra kontorsplats. Vi erbjuder plats i en kreativ miljö och reducerad hyra för nystartade företag.

Är du intresserad och vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss för fler frågor.


Kontorshyra Gnosjöandans Entreprenörscentrum 2022

Kontorshyra månad 1-36

Ex. moms

Ink. moms

Kontorsplats mån 1-3

0

0

Kontorsplats mån 4-12

1 064

1 330

Kontorsplats mån 13-24

2 128

2 660

Kontorsplats mån 25-36

3 191

3 989

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad: