Företagsjouren är en neutral samtalspartner som bemannas av rådgivare med många års erfarenhet av företagande.Foto: Johan W Avby

Företagsjouren

Företagsjouren är en neutral samtalspartner för företag i svårigheter som bemannas av rådgivare med många års erfarenhet av företagande. Sedan starten 2009 har företagsjouren i Jönköpings län räddat fler än 2000 arbetstillfällen.

Att leda ett företag är alltid en utmaning. När ett företag hamnar i svårigheter kan stöd och hjälp behövas för att ta sig ur situationen och för att få företaget att leva vidare och utvecklas. Därför finns Företagsjouren.

Uppdraget är att stötta små och medelstora företag samt gröna näringar med tyngdpunkt på det professionella lantbruket, till att undanröja det akuta problem som företaget står inför.

Företagsjouren är verksamma i alla tretton kommuner i Jönköpings län. Stödet från Företagsjouren är kostnadsfritt och arbetet bedrivs under sekretess.

Vad gör Företagsjouren?

  • Analyserar företagets lönsamhet och problem.
  • Erbjuder rådgivning vid olika typer av problem som finansiering, förhandlingar, avtal, skatter, sjukdom, revision/redovisning och andra typer av ägarfrågor.
  • Finns som stöd vid de flesta typer av ägarfrågor.
  • Söker lösningar vid finansieringsproblem och erbjuder stöd vid kontakter med banker och myndigheter.
  • Förmedlar specialistkompetens inom revision/redovisning, juridik och personalfrågor.
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad:

Kontakta Företagsjouren:

Mats Santner
Projektledare/företagsrådgivare

Epost: mats.santner@rjl.se
Telefon: 070-536 04 25

Anna Bjarnle
Företagsrådgivare

Epost: anna.bjarnle@telia.com
Telefon: 070-733 82 02