Gnosjö kulturting - framtidens kulturliv i Gnosjö kommun

Måndag den 22 januari 2018 kl. 18.00–20.00 håller vi lokalt kulturting i Gnosjö folkbibliotek.

För ett år sedan träffades företrädare för kulturlivet i Gnosjö kommun för att diskutera kulturlivet i Gnosjöandans mittpunkt. Tillsammans skapade vi med hjälp av en swot-analys en ögonblicksbild av kulturlivet, och många kloka tankar kom fram.

Nu är det dags att göra verkstad av detta. I Gnosjö finns stor potential och vi var alla överens om kraften och möjligheterna. Många såg också att vi behöver lyfta oss och bli bättre på kommunikation för att få ut informationen om våra evenemang och få fler att engagera sig i kulturlivet. Det efterlystes också ett större samarbete mellan olika föreningar. Vi vill bjuda in er till en kväll med möjlighet att få information och diskutera dessa frågor, och få tillfälle att träffa andra kulturutövare, kulturföreningar och kulturintresserade människor. Det blir också fika, mingel och nätverkande. Bibliotekschef Kristina Gernes är moderator.

Hösten 2018 – hur kan vi gå vidare med samarbete mellan olika kulturaktörer? Vilka behov och önskningar har vi, finns det konkreta förslag och idéer?

Hur kan vi öka engagemanget och nå ny publik? Lina Sandström, tursismutvecklare i Gnosjö kommun, visar kommunens evenemangskalender och ger inspiration för effektiv marknadsföring. Hur kan vi använda sociala medier?

Ny kulturplan i Gnosjö kommun. Gnosjö kommun ska ta fram en ny kulturplan 2018. Vilka prioriteringar är viktiga, och vad behövs för att kulturlivet ska få blomma i vår kommun?

Måndag den 22 januari kl. 18.00–20.00 träffas vi i Gnosjö folkbibliotek. Du som är kulturutövare, kulturarrangör, kulturförening eller kulturintresserad är välkommen till en kväll i kulturens tecken. Deltagande och fika är kostnadsfritt.

Anmäl er till kultur@gnosjo.se så att vi kan beräkna fikat. Vänligen meddela eventuella allergier eller preferenser.

När: måndag den 22 januari kl. 18.00–20.00

Var: Gnosjö folkbibliotek

Hur: anmälan till kultur@gnosjo.se

Välkomna!

Senast uppdaterad: 2018-01-18