Utmärkelse som spännande arbetsgivare

Gnosjö kommun har utsetts till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Karriärföretagen utser årligen Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Hundratals organisationer granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, mångfald och jämställdhet, internt och externt employer brand och mycket mer.

Motiveringen till Gnosjö kommuns utmärkelse lyder: I en organisation med korta beslutsvägar tar Gnosjö kommun tillvara på medarbetarnas kompetens och skapar goda möjligheter att göra karriär. I sitt arbete att fortsätta vara en spännande arbetsgivare arbetar Gnosjö kommun med införandet av ett nytt kvalitetsledningssystem. Som resultat har kommunen rankats högt som företagarkommun och prisats för sitt kvalitetsarbete inom skolan.

Sedan 2015 delas utmärkelsen KIOS, Karriär i Offentlig Sektor, ut till de statliga och kommunala arbetsgivare som sticker ut från mängden och kan erbjuda nya och befintliga medarbetare unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Urvalsprocessen inleds med att arbetsgivare nomineras till utmärkelsen. Nomineringarna kommer bland annat från medarbetare i organisationerna. Därefter görs en analys, djupintervjuer och en medarbetarundersökning.

Läs mer om utmärkelsen på Karriärföretagens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2016-05-24