Snart lanseras nya gnosjo.se

Det pågår ett arbete med att utveckla vår webbplats. Du är välkommen att tycka till om vad som är bra idag och vad du saknar.

I början av nästa år möts du av en ny webbplats, men med samma adress som idag, gnosjo.se. Vår nuvarande lanserades 2014. Mycket har hänt sedan dess, tekniken har utvecklats och andra krav ställs på tillgänglighet.

Vad tycker du?

Vi vill veta vad du tycker är särskilt bra på dagens gnosjo.se. Är det istället något du saknar, berätta det också. Det är värdefullt för oss i arbetet med den nya webbplatsen.

Mejla till kommunikation@gnosjo.se.

Förbättrad upplevelse

Idag besöker de flesta oss via sin mobiltelefon. Upplevelsen och funktioner behöver vara lika bra oavsett om du sitter vid en dator eller telefon.

Artificiell intelligens hjälper dig att hitta

Sökfunktionen är det effektivaste och vanligaste verktyget för att hitta på en stor webbplats. Därför kommer den funktionen få större utrymme. Vi kommer också använda oss av artificiell intelligens, AI, som hjälper dig att snabbt hitta sidor som du brukar besöka.

Kortare och enklare texter

De flesta besökare vill snabbt kunna utföra sitt ärende. Därför behöver texter vara lätta att ta till sig. När det finns e-tjänster eller annan viktig information ska det synas högt upp på sidan. Tydliga sidrubriker hjälper också dig att hitta på sidan.

Webbplatsen ska hjälpa dig

Som kommuninvånare, besökare och företagare ska du kunna utföra ärenden, hitta kontaktuppgifter, nödvändig information och veta hur du kan få hjälp, stöd och service.