Avtackning på senaste fullmäktige
- Lista på vilka som tar över

På senaste kommunfullmäktige avtackades de ledamöter och ersättare, som inte sitter kvar nästa mandatperiod. Här presenteras hela listan på vilka som nu tar över.

På bilden ser du några av dem som nu slutar: Marita Axelsson, Sulo Koppelo, Yvonne Koppelo, Izet Causevic, Jimmy Emanuelsson, Hans Uhlmann och Arne Ottosson.

Nya i kommunfullmäktiga

Ingemar Magnusson, Isac Svensson, Adam Davidsson, Jirka Bärnlund Fors, Mikael Carlsson, Sofia Svensson, Thomas Petersson, Christoffer Areskog, Suvad Kaltak, Maria Johansson, Amir Aliskovic, Kari Andersen, Michael jerkin, Richard berner, Siw Lundstöm Eriksson och Jan Andrej Lapinlampi

De 35 som valts in i kommunfullmäktige

Valresultatet 11 september i år ger följande mandatfördelning och ledamöter i kommunfullmäktige:

Moderaterna

Kristine Hästmark, Jan-Olof Bengtsson, Gustav Kjellin Fransson, Jerry Jönsson, Senada Sacic, Rolf Davidsson, John Magnusson och Daniel Joacim Backstig.
Ersättare: 1. Ingmar Johansson, 2. Ingemar Magnusson, 3. Isac Svensson, 4. Adam Davidsson.

Centerpartiet

Jirka Bärnlund Fors, Mikael Carlsson, Johan Malm, Lisbeth Johansson och Bengt Göran Fransson
Ersättare: 1. Gunni Eira Ann-Mari Davidsson, 2. Niclas Blomgren, 3. Jenny Malm.

Kristdemokraterna

Sofia Svensson, Elisabeth Eklund Svensson, Samuel Davidsson, Stefan Lundell. Lars-Åke Magnusson och Nicklas Huuva.
Ersättare: 1. Jakob Gustav Wendefors, 2. Thomas Petersson, 3. Liisa Sveningsson.

Arbetarepartiet-Socialdemokraterna

Markus Kauppinen, Camilla Karlsson, Tomas Johansson, Marleén Lorenzen, Kari Parman, Maria Johansson, Bo-Göran Härestrand, Ingela Mejenqvist och Heikkilä Fredrik Francke.
Ersättare: 1. Ann-Charlott Hilding, 2. Christoffer Areskog, 3. Micael Larsson, 4. Suvad Kaltak, 5. Stig Axelsson.

Vänsterpartiet

Amir Aliskovic.
Ersättare: 1. Anna-Karin Ramnemo, 2. Kari Andersen.

Sverigedemokraterna

Daniel Elmqvist, Eric Westroth, Hampus Bergh, Michael Jerkin, Tom Persson och Richard Berner.
Ersättare: 1. Siw Lundström Eriksson, 2. Jan Andrej Lapinlampi, 3. Leif Gröhn.