En röd liten stuga med grön omgivning.

Ordnar du evenemang i sommar och vill locka besökare?

Har du ett event på gång? Vill du få ut detta i kommunens kanaler för att locka fler besökare? Då vill vi uppmärksamma om kommunens evenemangskalender som du hittar på vastrasmaland.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det är lätt att tro att det inte händer mycket i Gnosjö med omnejd, men det gör det verkligen! Västra Småland är vår hemsida för turistinformation, som vi samkör tillsammans med Gislaveds kommun.

På hemsidan kan du hitta inspiration och information om vad du som besökare och invånare kan göra här. Allt från matställen till olika äventyr för stora och små. Men för att hålla hemsidan så levande och uppdaterad som möjligt behöver vi din hjälp.

Information & bild – allt som behövs

Vi vill uppmärksamma att alla som ordnar event och evenemang kan enkelt lägga upp detta på hemsidan. Allt som behövs är lite information och en bild. Vi vet att det händer mycket runtom som vi på kommunen kanske missar stundvis, därför slår vi ett slag för evenemangskalendern. Tillsammans kan vi utvecklas och locka till mer besök och roligheter för alla som bor, lever och verkar här.

Har du ett event eller evenemang som du vill nå ut med så kan du posta det här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.