Två kvinnor gåendes i en industrilokal och pratar med varandra.

Företagsbesök under våren

Efter nästan två år av råd, rekommendationer och restriktioner mot bakgrund av covid-19, startar kommunen åter upp företagsbesöken.

Våra kommunalråd och tjänstepersoner från kommunen har varje år bakåt i tiden gjort ett antal besök hos våra lokala företag. Det är ett sätt för politiken och tjänstepersonerna att lära känna företaget, personerna bakom och lyssna in viktiga frågor. Under pandemin har dessa besök tyvärr pausats på grund av de pandemirestriktioner som funnits. Nu tar vi åter upp dem.

Ett antal besök redan inplanerade

Just nu håller vi på att planera in vårens företagsbesök. Exempelvis är ett besök hos Ezze som tillverkar vvs-produkter redan inbokat. Utöver det pågår planering med fler företag. Samtidigt vill kommunen komma ut till ytterligare företag under våren eller hösten.

Anmäl ditt intresse av att få besök från kommunen

Vill du som företagare ta emot besök från kommunalråden, kommundirektör och andra tjänstepersoner som jobbar med kommunens näringsliv vill vi gärna att du anmäler ditt intresse.

Om våren inte räcker till för alla besök går det kanske att planera in ett besök till hösten. Det viktiga är att vi får träffa dig och ditt företag och lyssna in dina behov så att vi tillsammans kan driva Gnosjöandan framåt.

Intresseanmälan för företagsbesök

Fyll i formuläret om du som företagare vill ha ett besök från kommunen där du får presentera din verksamhet och dina förutsättningar för att verka och utvecklas i Gnosjö kommun.