skottad väg, nu fri från snö.

Väder och snöröjningsinformation

Efter nattens och dagens snöfall kan man säga att vintern här är. Och med det börjar snöröjarna sitt arbete med att få bort det värsta från vägar, gång- och cykelbanor.

I kommunen sker snöröjningen i samarbete med olika vägstyrelser i våra orter. I Gnosjö tätort ansvarar kommunen själva för snöröjningen och halkbekämpning i samarbete med entreprenör.

Arbetet med att röja bort snön pågår. I Gnosjö tätort påbörjas arbetet under dagen i samband med att trafiken lugnar ner sig och parkeringar börjar bli tomma. Arbetet kommer att fortsätta tills det är färdigt, i den mån det går att röja färdigt då väderprognosen säger att det eventuellt faller mer snö det kommande dygnet.

Vi vill också uppmärksamma dig på att SMHI har gått ut med en vädervarning för imorgon och på torsdag på grund av mer snöfall. Var rädd om dig om du beger dig utomhus eller ut i trafiken. Läs mer om SMHI´s vädervarning på deras webbplats Länk till annan webbplats.

Felanmälan

Om du har några synpunkter, vill rapportera någon brist, eventuella fel eller något positivt kring snöröjningen gör du det genom kommunens felanmälningssystem. Systemet når du direkt från vår webbplats, eller via appen ”Felanmälan Gnosjö”. Du hittar den där du brukar ladda ner appar.

Senast uppdaterad: