Äldre man på en moped åker förbi second hand-butik och vinkar till en man som precis kommit ut från affären.

Platsvarumärket Gnosjöandan har fått egen webbplats

I samarbete mellan kommunen och näringslivet lanserar vi nu stolt en helt ny webbplats för att locka nya besökare och invånare, nya företagsetableringar samt kompetens till våra företag.

gnosjoandan.com Länk till annan webbplats. kan du lära känna vårt platsvarumärke bättre och känna stolthet för vår plats. Webbplatsen bygger på vårt platsvarumärke Gnosjöandan som är till för att stärka platsen, inspirera och bjuda in dig till vår alldeles unika del av världen.

Så här använder du platsvarumärket

På platsvarumärkets webbplats finns en verktygslåda med bilder och texter Länk till annan webbplats. som du kan använda i sammanhang där du vill visa stolthet och bygga attraktivitet kring vår plats och vår helt egna och unika Gnosjöanda. Var inte rädd för att prova dig fram. Känn dig fri att tillämpa innehållet i din vardag. Tillsammans skapar vi en levande Gnosjöanda.

Om platsvarumärket

Alla platser behöver utvecklas och växa för att må bra – för att attrahera invånare, besökare och företagsetableringar. Vi har en otrolig stolthet i Gnosjöandan och med platsvarumärket vill vi tillsammans utveckla vår plats med en fortsatt levande Gnosjöanda.

Varumärkesplattformen är vår gemensamma ledstjärna när vi utvecklar och pratar om Gnosjö och Gnosjöandan. Är vi många som jobbar med samma ledstjärna skapar vi förutsättningar för framtida framgångar och blir tydliga på marknaden. Känn dig fri att tillämpa innehållet i din vardag. Tillsammans skapar vi en levande Gnosjöanda.

Kontaktinformation

Vill du veta mer om platsvarumärket Gnosjöandan kan du kontakta näringslivsutvecklare Katrin Löwe. Hon nås på telefon: 0370-33 10 09 eller via epost: katrin.lowe@gnosjo.se.

Senast uppdaterad: