Blommor på ett bord som är formade som ett hjärta.

Nominera en invånare som borde uppmärksammas

Kommunen vill uppmärksamma kommuninvånare som gjort något lite extra under året.

Det kan exempelvis vara en sportslig framgång, eller en berömvärd insats som präglats av välvilja och omtanke som genererar ett mervärde för kommunens invånare, föreningar och organisationer.

Det kan också vara att du eller någon du känner gjort något extra eller medverkat till att Gnosjö kommun som plats uppmärksammas positivt i omvärlden.

Har du eller känner du någon som gjort det där ”lilla extra” vill gärna att du skickar in en nominering.

Så här gör du för att nominera

Vi har tagit fram ett formulär som du fyller i direkt på skärmen. Ett sammansatt jury bestående av Kommunalråd Kristine Hästmark (M), Markus Kauppinen (S) samt kommundirektör Anna Engström, går sedan genom alla nomineringar och gör ett urval. De personer som väljs ut kommer lyftas upp och uppmärksammas under julskyltningen i Gnosjö.

Senast den 15 november behöver vi ha fått in din nominering.

Formulär för att nominera någon som borde uppmärksammas

Dina kontaktuppgifter
Här nedan fyller du dina kontaktuppgifter. Vi behöver ditt namn och telefonnummer för att kunna kontakta dig om vi har några följdfrågor.