Hanna Silvertern från Dogmania tar emot en prischeck på 15 tusen kronor av Kristine Hästmark (M), kommunstyrelsens ordförande.

Hanna Silvertern (t.v) tar emot prischecken av Kristine Hästmark (M), kommunstyrelsens ordförande.

Dogmania årets nytänkare i kommunen

Hanna Silvertern från Hillerstorp kan titulera sig årets nytänkare i Gnosjö kommun 2020. Utmärkelsen delas ut av Science Park som kommunen är en del av och offentliggjordes under det senaste kommunfullmäktigemötet den 17 december.

Hanna Silvertern som grundat företaget Dogmania får utmärkelsen för sin e-handelsbutik där hon säljer produkter för hundar. Priset består av 15 000 kronor och delas ut av Science Park i Jönköpings län.

Juryns motivering

"Hanna har efter utbildning på annan ort återvänt hem till Hillerstorp. Hon har ett stort intresse för hundar och när hon började tävla med sin hund saknade hon hållbara och motiverande leksaker. Det fanns ett behov och för att hjälpa andra i samma situation startade hon sin webbutik Dogmania. Med tiden har sortimentet utvecklats och numera har hon ett stort utbud av kvalitetsprodukter för hund. Hanna har nu kunder främst i Sverige och Norge men även i andra länder, några av hennes trogna kunder finns i Kina."

Läs mer om utmärkelsen på Science Parks webbplats https://sciencepark.se/nyheter/dogmania-ar-arets-nytankare-i-gnosjo-2020/ Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: