julkort med texten God jul och gott nytt år önskar Gnosjö kommun.

God jul och gott nytt år önskar Gnosjö kommun

Det råder ingen tvekan om att 2020 har varit ett annorlunda år, där hela vårt samhälle har satts på prov.

När vi gick in i 2020 kunde nog ingen föreställa sig vilka konsekvenser coronaviruset skulle föra med sig. Vi har alla fått göra eftergifter och anpassningar för att reda ut vardagen.

Förhoppningsvis kan vi kanske gå in i 2021 med ett lite större hopp. Det är flera vaccin mot covid-19 på väg, som kommer bereda vägen för att få bort eller i alla fall avsevärt få ner antalet som smittas av viruset. Allt eftersom antalet som insjuknar går ner, kommer också samhället att sakta återgå till det nya normala. Ska man försöka se något positivt med corona har vi lärt oss att ”hemestra”, och därigenom upptäcka nya fina platser i vår närmiljö. Vi har även hittat nya kreativa (digitala) sätt att umgås på. Kanske blir detta en del av det nya normala efter pandemin. Hur vi vill att framtiden ska se ut bestämmer du och jag.

Jul och nyårshälsning från kommunen

Kristine Hästmark (M), kommunstyrelsensordförande och Anna Engström, kommundirektör vill gemensamt skicka en videojulhälsning.

Som kommun kan vi lova att vi finns här även kommande år, och gör vårt bästa för att serva dig på bästa sätt oavsett om du är invånare, företagare, turist eller nyfiken på vår fina kommun.

Kraftsamla, gör ett ryck till. Orka hålla i, hålla ut och hålla avstånd. Lyssna på Folkmyndighetens rekommendationer och gör vad du kan för att bidra till minskad smittspridning i vårt samhälle.

Från kommunens sida vill vi önska dig en fin jul- och nyårshelg, oavsett hur du väljer att fira den. Vi skänker också en extra tanke till alla invånare som är i tjänst, som tar hand om våra äldre och våra sjuka. Tack!

Senast uppdaterad: