Upp till två månaders förlängning av gym-, sim- och träningskort

Coronapandemin har medfört att många av våra kunder inte haft möjlighet att träna. Det vill vi kompensera genom att förlänga gym-, sim- och gruppträningskort (6 månader- 1 år) med upp till två månader för dem som önskar detta.

För dig som är 70 plus eller tillhör riskgrupp

För alla över 70 år eller som tillhör en riskgrupp och kontaktar oss fryser vi kortet från 1 april 2020 fram till önskad datum, dock längst till den 31 december 2020 eller enligt Folkhälsomyndighetens råd.

Vi vill också kompensera de barn som har missat simskolan på grund av coronaviruset. Vi erbjuder barn, tillsammans med vårdnadshavare, att bada gratis lika många gånger som de missat simskolan.

Om du vill förlänga eller frysa dit kort kontakta: Töllstorpshallen,
Lisa Gollwitzer Lyckberg tel 0370-33 11 01

Rådande situation med coronapandemin kan leda till att man drabbas av betalningsproblem. Om du skulle hamna i den situationen har kommunen generösa regler kring avbetalning och förlängning av förfallodatum. Ta kontakt med kommunens ekonomiavdelning vid betalningsproblem, för delbetalningsplan eller uppskov med betalning.