Är er förening intresserad av att bredda er barnverksamhet?

Teknik- och fritidsförvaltningen planerar för fullt inför höstens idrottsskola för 100 flickor i årskurs 1-3 då vårens upplaga blev en succé. 140 flickor anmälde sig men vi kunde endast ta emot 40. Den här gången planerar vi därför att erbjuda 100 flickor möjlighet att delta. Vi har hittills ett 10-tal föreningar som är intresserade av att vara med på höstens upplaga av idrottsskolan i Gnosjö och Hillerstorp.

Idrottsskolan bygger på att föreningar erbjuder en gratis prova på aktivitet under loppet av 10 veckor. Projektledaren från teknik- och fritidsförvaltningen sköter det administrativa med schema, hallbokningar, anmälningar och kontakt med elever och vårdnadshavare. Föreningarna håller i ett träningstillfälle och erhåller LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd) för genomförd aktivitet.

Är er förening intresserad av att visa upp sin verksamhet och utöka sin barnverksamhet? Vill er förening bidra till en mer jämställd och inkluderande idrott i kommunen? Då är ni välkommen på informationsmöte för föreningar måndagen den 19 augusti kl 18.00 i Töllstorpshallen. Ni anmäler ert deltagande till projektledaren maria.skenegard@gnosjo.se.

Senast uppdaterad: