Är du en av våra Klimatkämpar?

Klimatkampen med Svalna

Vill du, med hjälp av Svalna, ta reda på hur din klimatpåverkan ser ut, anta utmaningen att minska den och inspirera andra till att göra detsamma? Klimatrådet i Jönköpings län arbetar allt mer intensivt med att öka förändringsviljan på individnivå och engagera medborgare i klimatfrågan. Ett sätt är satsningen Klimatkampen, tillsammans med klimattjänsten Svalna.

Klimatkämparna är en satsning där ett antal människor i Jönköpings län antar utmaningen att minska sina utsläpp genom att använda Svalna som uppföljning och inspirera genom att låta andra ta del av sin resa.

Nu söker vi dig som bor i Gnosjö kommun och som med hjälp av klimattjänsten Svalna vill ta reda på hur din klimatpåverkan ser ut, anta utmaningen att minska den och inspirera andra till att göra detsamma. Är du intresserad? Kontakta oss på kommun@gnosjo.se eller på 0370-33 10 00 så berättar vi mer om vad det innebär att bli en klimatkämpe.

Vad är Svalna?

Svalna är en forskningsbaserad, icke vinstdrivande klimattjänst som har utvecklat en mobilapp för att stärka medborgare som vill leva mer hållbart. Appen mäter klimatpåverkan från privat konsumtion och erbjuder tips på beteendeförändringar för att minska klimatavtrycket, jämförelser av klimatavtryck, personlig målsättning, grupputmaningar, mm. Svalna är gratis att använda för privatpersoner. läs mer på www.svalna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: