Förändrade öppettider i våra verksamheter

Kommunen har vidtagit ett antal åtgärder för att bromsa smittpridningen av corona-viruset. Här har vi samlat information som rör de påverkade verksamheterna.

Vi vill gärna att du undviker att besöka kommunhuset fram tills att restriktionerna tas bort.

Ring oss gärna istället på 0370-33 10 00 så hjälper vi dig vidare med ditt ärende. Du kan även maila till kommun@gnosjo.se

Fritidsgårdarna Hammargården och Gränden (efter överenskommelse med Hamnkyrkan) håller den vanliga verksamheten stängd.

Ta del av de corona-anpassade jullovsaktiviteterna kommunen erbjuder för våra lediga skolbarn

Kommunens simhall håller stängt för allmänheten. Det innebär att bad, motionssim, bastu, solarium, gruppträning och vattengympa inte går att ta del av.

Privatpersoner eller företag som har bokat simhallen avbokas. Vi kontaktar alla som berörs.

Skolans simskoleverksamhet för elever upp till årskurs 9 fortsätter som vanligt.

Övriga simskolor så som babysim, plask och lek, plask och sim samt simskola är inställt och återupptas när restriktionerna tas bort. Du behåller din plats. Ingen återbetalning sker.

Såväl Järnlyftet som Hillecenter håller stängt. Det gäller både individuell träning och gruppträning. Vi förlänger ditt årskort motsvarande den tid vi håller gymmen stängda.

Cafeterian i Töllstorpshallen är stängd.

Kommunen sporthallar håller stängt tills vidare.

Kommunen erbjuder dock ett starkt friluftsliv med aktiviteter utomhus som du kan ta del av. Här är några exempel:

  • Kommunens utegym
  • elljusspåren i kommunen
  • rullskidsslingan i Töllstorpsområdet, Gnosjö
  • Hinderbanan, Töllstorpsområdet, Gnosjö

Kommunen har även fyllt på alla vedförråd i Töllstorps friluftsområde, vilket möjliggör utegrillning.

Vi uppskattar om du använder kommunen felanmälningsapp om veden skulle ta slut, eller om du upptäcker något annat som du vill rapportera in till kommunen.

Inga nya bokningar tas emot fram tills att restriktionerna hävs.

Samtliga kommunens bibliotek hålls stängda mellan perioden 22 december till och med den 24 januari. Detta gäller även tjänsten meröppet.

Biblioteken fortsätter att erbjuda så kallad ”take away” vid huvudbiblioteket i Gnosjö. Så här funkar det:

  • Du reserverar böcker direkt på bibliotekswebben eller ringer in din reservation på telefon: 0370-33 11 38. Vi erbjuder telefontid på vardagar mellan klockan 10 och 16.
  • När beställningen finns tillgänglig för upphämtning får du en notifiering antingen via e-post eller sms (beroende på vilket kontaktväg du har angett).
  • När du fått notifiering om att din beställning är färdig för leverans, ringer du i förväg och bokar tid för utlämning. Du kan även ringa när du står utanför, så kommer personal ut med din beställning. Du ringer på 0370-33 11 38.

Biblioteket fortsätter som tidigare även med tjänsten ”Boken kommer – hemleverans” där vi kör ut böcker till de i riskgruppen.

Hjälp med utskrifter

Har du behov av att skriva ut något från en dator kan du maila det du vill skriva ut till biblioteket@gnosjo.se. Biblioteket tar ut en avgift på 3 kronor / A4-sida som du behöver få utskriven.

Vi hör av oss och bokar sedan en tid med dig för avhämtning utomhus. Detta gäller vardagar mellan klockan 10-16 på Gnosjö bibliotek.

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad: