Arbete

Näringsliv och arbete

I Gnosjö kommun arbetar vi för att skapa ett gott företags-och arbetsklimat. Vi vill att vår region ska växa och vi med den. Här finns information för dig som funderar på att starta eget, för dig som vill utveckla din verksamhet, för dig som ska ska ta över en verksamhet eller för dig som vill flytta ditt företag till kommunen.

Här finns också information för dig som söker arbete.

Nyhetsbrev

Håll dig informerad om aktuella projekt och händelser som rör näringslivet och näringslivsutveckling i Gnosjö kommun genom att registrera dig till nyhetsbrevet från Gnosjöandans Entreprenörskapscentrum, GEC.

Länk till tidigare nyhetsbreven från GEC.

Länk till anmälan för prenumeration på nyhetsbrev.

 

Aktuellt

---

Digitalakademin

- Obs! Inställt på grund av för få anmälda. -

I höst har du möjlighet att gå utbildningen Digitalakademien under 4 tillfällen i Gnosjö. Utbildningen vänder sig till dig som driver ett företag och vill jobba mer praktiskt med företagets digitala kommunikation. Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet.

Digitalakademins mål är att svenska företag ska bli bättre på att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi.

Utbildningen startar den 20 september på Gåröströms industrimuseum.

Läs mer om höstens utbildning här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ulrika Johansson har gått utbildningen, se film här om vad hon tyckte.öppnas i nytt fönster

---

Starta Företag

För dig som vill satsa på ett effektivt och utvecklande sätt att komma igång med ditt företag. På köpet får du ett värdefullt nätverk av kontakter samt möjlighet att träffa och ta del av hur andra företagare har gjort för att lyckas.

Programmet vänder sig till dig som precis har startat ditt företag eller köpt ett företag men också för dig som funderar på att starta ett företag i närtid och vill veta mer. Är du på väg att ta över ett familjeföretag så är programmet mycket lämpligt även för dig.

Vi träffas vid sex tillfällen och uppstarten är måndagen den 10 september.

---

Starta-eget kväll för Gröna näringar

Den 17 september kl 18.00-20.30 är det starta-eget kväll för gröna näringar på Store Mosse, Naturum. Matnyttiga tips utlovas!
Kvällen arrangeras i samarbete med Almi och Science Park samt Gnosjö kommun.

---

Stora Styrelsedagen 2018

StyrelseAkademien Jönköpings län genomför vartannat år tillsammans med våra partners Stora Styrelsedagen och i år är det den 17 oktober på Spira i Jönköping.

För mer information samt anmälan se här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Ingalill Ebbesson

Senast uppdaterad: 2018-10-04

Kontakta oss

Näringslivsutvecklare
vakant

Turismsamordnare
Lina Sandström
tel 0370-33 10 22
lina.sandstrom@gnosjo.se

Affärsutvecklare
Ingalill Ebbesson
tel 0370-33 10 05
ingalill.ebbesson@gnosjo.se

Verksamhetschef
arbetsmarknadsenheten

Jakob Björnell
tel 0370-33 13 23
jakob.bjornell@gnosjo.se

 

Konjunkturbarometern

Business Gnosjöregion AB står bakom konjunkturbarometern. Barometern mäter "temperaturen" på näringslivet i Vaggeryd, Värnamo, Gislaved och Gnosjö kommuner. Läs resultat från undersökningarna här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster