Invigning av Fritidsbanken i Gnosjö med världsmästaren Patrik Thuresson samt nationell insamling av sportutrustning

Den 10 september kommer det vara invigning av Fritidsbanken i Gnosjö, som kommer bli den första i Jönköpings län. Kommunstyrelsens ordförande Kristine Hästmark kommer att hålla i invigningen tillsammans med världsmästaren i styrkelyftning Patrik Thuresson. Samma dag arrangerar TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med Fritidsbanken en nationell insamling av sportutrustning #GeBortTillSport på ett 50-tal orter runtom hela landet där Fritidsbanken finns. All den utrustning som kommer in skänks vidare till Fritidsbanken där vem som helst med ett bibliotekskort, kan låna sport- eller fritidsutrustning i 14 dagar.

Så ta en titt hemma i förråden och se om det finns sport- eller fritidsutrustning som inte används längre. Kanske kan det komma till användning för någon annan?

Under den 10 september kan man förutom att delta i invigningen alltså lämna in saker hela dagen mellan 10.00-16.00 i och med den nationella kampanjen #GeBortTillSport. Fritidsbanken är belägen vid Hammargården, Läroverksgatan 3 i Gnosjö. Det är också insamlingsplatser vid Gynnås och Nyhems återvinningsgårdar samt vid Hylténs industrimuseum.

Därefter kommer Fritidsbanken i Gnosjö ha följande öppettider: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 16.00-18.00.

Mer informations finns i det pressmeddelande som gått ut idag.
Du kan läsa det här!PDF

Sidansvarig: Emilia VanDerMeulen

Senast uppdaterad: 2017-08-30